Bogdanović stigao u Bruklin

Doskorašnji košarkaš Fenerbahče Ulkera Bojan Bogdanović i zvanično je postao član Bruklin Netsa, koji su posle niza trejdova dobili prava na njega.

Izvor: SV

Utorak, 22.07.2014.

21:56

Default images

Hrvatski reprezentativac je potpisao višegodišnji ugovor i napušta Tursku posle tri sezone provedene u timu koji od prošle trenira Željko Obradović.

“Imamo veliko poštovanje za njega i njegove mogućnosti, drago nam je da je postao deo tima, draftovan je pre tri godine, konačno je došao trenutak da bude nagrađen dolaskom u NBA“, rekao je generalni menadžer Netsa Bili King.

Franšiza iz Bruklina bila je veoma zainteresovana da prošlog leta dovede Bogdanovića, ali je transfer sprečio Željko Obradović koji je želeo da u svojoj prvoj sezoni u Fenerbahčeu ima na raspolaganju hrvatskog igrača.

Bogdanović je karijeru počeo u Zrinjskom iz Mostara, gde je i rođen 1989. godine, kao veoma talentovani košarkaš prešao je u Real Madrid 2005, ali je punu afirmaciju stekao u Ciboni, za koju je nastupao od 2009. do 2011. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: