Orlići protiv Nemaca za polufinale

Omladinska reprezentacija Srbije od 18 časova u gradu Papa igra sa Nemačkom meč drugog kola Evropskog prvenstva u Mađarskoj.

Izvor: JT

Utorak, 22.07.2014.

09:35

Default images

’Orlići’, koji u Mađarskoj brane titulu osvojenu prošle godine u Litvaniji, u prvom kolu su igrali 1:1 sa Ukrajinom, dok je Nemačka pobedila Bugarsku sa 3:0.

Selektor srpskih omladinaca Veljko Paunović rekao je da njegov tim očekuje susret sa jedni od favorita za titulu.

Čvrsto verujem u naše mogućnosti i činjenicu da smo najbolje partije pružali kada je bilo najteže i najpotrebnije. Imamo nekoliko igrača, koje pokušavamo da oporavimo od premora i u zavisnosti od njihovog stanja pripremaćemo utakmicu”, naglasio je Paunović.

Kapiten omladinaca Nemanja Maksimović rekao je da njega i saigrače motiviše reprezentacija Nemačke.

Nemačka je velesila i takve utakmice nas motivišu da se predstavimo u najboljem izdanju. Ovu utakmicu vidim kao šansu da se proverimo protiv možda najbolje evropske selekcije i da vidimo naš trenutni nivo. Svaka utakmica je važna, tako gledamo i na sledeću, ali sam ubeđen da će se o plasmanu u polufinale odlučivati u poslednjem kolu”, rekao je Maksimović.

U grupi B vodi Nemačka sa tri boda, slede Srbija i Ukrajina sa po bodom, dok je Bugarska poslednja, bez bodova.

Duel Ukrajine i Bugarske igra se tri sata posle susreta Srbije i Nemačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: