Malaga bolja od OFK, sledi Benfika

Fudbaleri OFK Beograda uzrasta do 21 godinedoživeli su poraz na startu Kupu "Lav Jašin" u Moskvi, bolja je bila Malaga 2:0 (1:0).

Izvor: AK

Ponedeljak, 21.07.2014.

22:23

Default images

Andalužani su "romantičare" savladali golovima Viktora Ruisa u prvom i Ernesta Gomesa u drugom poluvremenu meča na pomoćnom terenu stadiona Lužnjiki.

Klub sa Karaburme u narednom meču, u utorak od 15 časova, igra protiv portugalske Benfike.

Počelo je u izjednačenoj igri, a prvi šut na utakmici delo je Mirčetića nakon asistencije Mihajlovića. U desetom minutu Sarajlin je zaradio žuti karton, a u 19. minutu protivnik pogađa prečku nakon čega Čupić spašava gol.

Najbolju priliku na početku utakmice imao je Savić posle centaršuta iz prekida, ali je njegov šut glavom završio pored gola već savladanog golmana Himenesa. Odmah uzvraćaju i Španci, ali Čupić rutinski interveniše i otklanja opasnost.

Ipak, u 36. minutu Malaga dolazi do vođstva. Prelepi gol je postigao Viktor Ruis iz slobodnog udarca sa 25 metara što je bio i rezultat prvog poluvremena.

Ulaskom Ješića, Belića i Paločevića u drugom poluvremenu OFK dobija na inicijativi i deluje konkretnije.

Beograđani napadaju, ali Malaga duplira vođstvo. U 58. minutu, Ernesto Gomes pravi sebi poziciju za šut i preciznim udarcem šalje loptu u suprotan ugao sa deset metara.

U 74. minutu Belić je pripremio odličnu šansu Mihajloviću, ali se napadač nije najbolje snašao. U međuvremenu u igru su ušli Peličić i Duronjić. U 85. minutu Mihajlović stvara sebi šansu i šutira iskosa, ali pravo u golmana.

Na samom kraju utakmice, Paločević odlično šutira sa 20 metara, golman je već savladan, ali lopta pogađa prečku.

OFK Beograd - Malaga 0:2 (0:1)
Ruis 36, Gomes 58

OFK Beograd: Čupić, Gajović, Matović, Savić, Mirčetić, Batinica, Sekulić, Zarubica, Mihajlović, Propadalo, Sarajlin
Malaga: Himenes, Rodriges, Fernando, Portiljo, Ruis, Peres, Fornals, Mula, Erera, Gomes, Aranda

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: