Hames u Madridu, dresovi u prodaji

Iako transfer još uvek nije ozvaničen, Real Madrid već prodaje dresove Hamesa Rodrigesa sa brojem 10

Izvor: AK

Nedelja, 20.07.2014.

17:55

Default images

Spekuliše se da je najbolji strelac proteklog Svetskog prvenstva već stigao u Madrid na medicinske preglede.

Španski mediji navode da će Real za Rodrigesa platiti Monaku oko 90 miliona evra, a transfer bi trebalo da bude ozvaničen u ponedeljak.

Na društvenim mrežama su se pojavile slike Rodrigesa na aerodromu u Madridu, u koji je stigao iz Medeljina, a u izlogu Realove prodavnice već stoji beli dres sa brojem 10 iznad kojeg piše Hames. Proteklih nedelja se spekulisalo da ga pored Reala žele još Barselona i Mančester Junajted. On je tokom SP na pitanje gde bi želeo da nastavi karijeru rekao da bi pre u Real nego u Barsu.

Rodriges ima 23 godine, sa šest golova bio je najbolji strelac Mundijala u Brazilu, a u Monaku je stigao pre godinu dana za 40 miliona evra.

U francuskoj Ligi 1 je postigao 10 i namestio još 12 golova. Ko je Hames Rodriges?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: