Bogdanović ostaje u Partizanu?

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović izabran je kao 27. pik od strane Finiksa na NBA draftu, a postoji mogućnost da on ostane u Partizanu još bar jednu sezonu.

Izvor: MN

Petak, 27.06.2014.

10:15

Default images

“Mislimo da će se on vratiti u Evropu, ali ćemo biti zaiteresovani za njegov razvoj”, rekao je generalni menadžer Finiksa Rajan Mekdonou.

Sansi su, pored Bogdanovića izabrali Ti Džej Vorena i Tajlera Enisa.

Finiks ima probleme sa Pi-Džejom Takerom, Išom Smitom i Erikom Bledsom, koji bi mogli da napuste ekipu, ako se ne postignu sporazumi o novim ugovorima. Ipak Mekdonou ističe da je prioritet zadržati ih.

"Želimo da zadržimo svu trojicu. Nismo nikoga birali na draftu da ih zamene, već smo se odlučili za one za koje mislimo da nam mogu dati „dubinu“. Želimo da nastavimo sa dovođenjem mladih, talentovanih igrača, koji mogu da budu dobri košarkaši u budućnosti. Prioritet je da zadržimo ovu trojicu, a da njima dodamo ove igrače sa drafta", rekao je on.

Pored Bogdanovića, na draftu su učestvovala još trojica srpskih košarkaša. U drugom krugu Nikolu Jokića je sa pozicije 41 uzeo Denver, u Filadelfiju će Vasilije Micić sa 52. pozicije, a Siksersi su uzeli i Nemanju Dangubića sa 54. mesta, ali su ga prosledili San Antoniju.

Endru Vigins, Džabari Parker i Žoel Embid očekivano su izabrani sa prve tri pozicije na NBA draftu, a detalje sa drafta čitajte na našem blogu.

Podsetite se i šestodelne teme "U susret NBA draftu", koju smo spremili tokom proleća:

1. Klasa 2003.
2. Da li znate šta je 'tankovanje'?
3. Da li je Endru Vigins novi LeBron?
4. Žoel Embid – da li košarka dobija novog Hakima?
5. Parker, Rendl, Eksum, Nejpijer... Ko će da uspe?
6. Gde će Bogdan, Šarić, Nurkić...?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: