Na rukometni derbi porukom na 1003

Rukometaši Partizana i Crvene zvezde u nedelju se sastaju u okviru osmog kola plej-ofa Superlige u Pančevu, a meč će imati i humanitarni karakter.

Izvor: JT

Petak, 23.05.2014.

17:55

Default images

Utakmica se igra u dvorani “Strelište”, a ulaznice će se plaćati poslatom porukom na humanitarni broj 1003, za ugrožene u poplavama, ili doniranjem sredstava za higijenu.

Zvanični promoter meča je poznati glumac Nebojša Glogovac.

Dugo se nije dogodilo da u derbiju rezultat nije u prvom planu. Prioritet nam je razigravanje mladih igrača na koje računamo u narednim sezonama i prikupljanje humanitarne pomoći za nastradale u poplavama. Ovaj susret zbog trenutnog stanja u zemlji ima poseban značaj, ali sa sportske strane moram da kažem da ćemo svakako ići na pobedu koja protiv komšija uvek vredi višestruko”, rekao je direktor Partizana Aleksandar Blagojević.

Utakmica se igra u nedelju od 17 časova.

Na tabeli rukometne Superlige Srbije Crvena zvezda trenutno zauzima četvrto mesto sa šest osvojenih bodova, dok je Partizan na začelju sa dva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: