CSKA: Pomozite bratskom narodu!

Košarkaški klub CSKA na svom zvaničnom sajtu pozvao je sve da doniraju novac za pomoć poplavljenima u bivšoj Jugoslaviji.

Izvor: SO

Četvrtak, 22.05.2014.

13:24

Default images

’Armejci’ su već donirali dva miliona rubalja (42.500 evra), a na sajtu se navode i upustva za uplatu pomoći na račune Ministarstva finansija, dok je tekst naslovljen sa “Rusija – Srbija! Pomažemo zajedno!“.

“Tragedija koja je pogodila bivšu Jugoslaviju donela je patnje hiljadama ljudi. Ne možemo da ostanemo po strani – već smo poslali dva milona rubalja pomoći, ali tu nećemo stati“, počinje vest na sajtu CSKA i dodaje se:

“Najveće poplave i razaranja dogodile su se Srbiji. Naš bratski narod izgubio je mnogo života, oko 25 hiljada ljudi evakuisano je za samo pet dana, a mnogi Srbi ostali su bez domova, vode za piće, struje... Pozivamo sve brižne ljude da se priključe igračima, trenerima i rukovodstvu CSKA, koji su spremni da pomognu i da šalju sredstva. Novac za pomoć srpskom narodu možete uplatiti na račune, a i u prostorijama kluba ima više kutija u kojima skupljamo donacije“.

Originalnu vest pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: