Olivera donira nagradu Srbiji

Olivera Jevtić odlučila je da novčanu nagradu za osvojeno prvo mesto na Beogradskom polumaratonu donira za pomoć stanovništvu Srbije.

Izvor: B92

Utorak, 20.05.2014.

18:42

Default images

"Mi koji nismo stradali od poplava moramo da pomognemo koliko možemo. Ja sam svoje najteže deonice trčala za izgradnju Hrama Svetog Save, gradnju užičke bolnice, trčaću i za ljude koji su nastradali u ovim poplavama. Svoje buduće bonuse usmeriću njima, a u ovom trenutku za njih ide moja novčana nagrada sa Beogradskog maratona”, izjavila je Jevtićeva Tanjugu.

Sledeći primer Olivere Jevtić, užički sportisti pokrenuli su preko Sportskog saveza Užica, koji okuplja 84 kluba i 4.000 sportista, humanitarnu akciju prikupljanja pomoći ugroženom području.

Jedan deo donacija sportskih klubova i sportista biće novčana sredstva, koja će se uplatiti na račun Vlade Srbije, a drugi deo odnosiće se na hranu i sve ostalo što je u ovom trenutku potrebno ljudima na ugroženom području”, rekao je predsednik Sportskog saveza Užice Nedeljko Milosavljević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: