Stranci ‘večitih’ uz ugrožene

Veliki broj srpskih sportista priključio se prikupljanju pomoći za ugrožene u poplavama, a njima su se priključili i strani igrači Crvene zvezde i Partizana.

Izvor: JT

Ponedeljak, 19.05.2014.

11:57

Default images

Na društvenim mrežama košarkaši ‘večitih’ apeluju na sve da pomognu koliko mogu.

Tako je Davis Bertans istakao da se nada da će se stvari što pre vratiti u normalu, a čak je promenio i svoje ime na Tviteru u “Bertans sms na 1003”, kao jasan poziv za pomoć ugroženima.

Njegovi saigrači Žofri Lovernj i Boris Dalo su na svojim profilima podelili slike kako se novčano može pomoći žrtvama poplava, dok je Leo Vesterman ‘ritvitovao’ informacije o pomoći.

Košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins istakao je da gleda vesti u neverici i da se moli za sve koji su pogođeni. Apel za pomoć upitio je i Jaka Blažič, koji je u videu pozvao sve Slovence da pomognu narodu u Srbiji. . . . . . B92 je u subotu apelovao na sve sportiste i sportske radnike da pomognu koliko mogu svim ljudima koji su ugroženi u poplavama i kojima je pomoć preko potrebna.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić zahvalio se svim sportistima na pomoći, ali je istakao da je ona i dalje preko potrebna.

Više o tome kako vi možete da pomognete ugroženima pročitajte u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: