Tripla kruna Benfike!

Fudbaleri Benfike osvojili su triplu krunu u Portugaliji, jer su nakon Liga kupa i šampionata osvojili i nacionalni Kup.

Izvor: AK

Nedelja, 18.05.2014.

20:17

Default images

Benfika je u reprizi finala Liga kupa nadigrala Rio Ave, minimalnim rezultatom u Lisabonu.

Gol za trofej postigao je već u 20. minutu Argentinac Nikolas Gaitan, koji je nakon razmene pasova sa Limom poslao sa ivice kaznenog prostora sjajan šut uz levu stativu.

Tako je Benfika nadoknadila gubitak sva tri trofeja iz prošle sezone, ali je savršenu godinu "orlova" upropastila Sevilja, koja je savladala lisabonski tim u finalu Lige Evrope na penale.

U osvajanju trećeg trofeja u godini Benfike učestvovao je samo jedan srpski reprezentativac.

Lazar Marković je ušao kao rezerva u poslednjih 20-ak minuta, dok u protokolu nije bio Filip Đuričić. Zbog povrede su odsustvovali Miralem Sulejmani i Ljubomir Fejsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: