OKS: Sportisti, pomozite ugroženima

Olimpijski komitet Srbije pozvao je sve sportiste i sportske radnike da pomognu ljudima koji su ugroženi u poplavama u našoj zemlji.

Izvor: JT

Subota, 17.05.2014.

09:51

Default images

Prikupljanje pomoći biće organizovano u ponedeljak i utorak, a sva prikljupljena pomoć će u saradnji sa Crvenim krstom biti usmerena u ugrožena područja.

Olimpijski komitet Srbije poziva sve sportiste i sportske radnike da se pridruže akciji prikupljanja pomoći za stanovništvo poplavama ugroženih područja u Srbiji i pomognu ljudima koji su izgubili domove. Prikupljanje pomoći će biti organizovano u Olimpijskoj kući (Generala Vasića 5, Beograd) u ponedeljak i utorak u periodu od 8.30 do 16.30. Sva prikupljena pomoć će u saradnji sa Crvenim krstom Srbije biti usmerena u ugrožena područja.

Nadamo se da će sportisti, kao i uvek do sada, pružiti primer i podstaći na akciju i ostale građane koji mogu i žele da pomognu onima kojima je pomoć sada neophodna, i da ćemo svi zajedno ublažiti tragediju koja je pogodila naše sunarodnike“, stoji u pozivu Olimpijskog komiteta Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: