Gameiro: Mislio sam "samo jak šut"

Napadač Sevilje Kevin Gameiro, strelac odlučujućeg penala u finalu Lige Evrope , rekao je da je u tom trenutku razmišljao samo kako da što jače šutne loptu.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 15.05.2014.

11:03

Default images

"Nisam ni o čemu razmišljao kada sam izvodio jedanaesterac. Samo sam hteo što jače da uputim udarac. Ovo je veliki dan za ceo klub", rekao je Gameiro za klupski sajt.

Francuski fudbaler na taj način osvojio je trofej u takmičenju, u kojem je debitovao na impresivan način, sa dva pogotka protiv Crvene zvezde u dresu Strazbura.

Golman Benfike Jan Oblak rekao je da je razočaran zbog poraza i istakao da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi.

"Odigrali smo dobar meč, imali smo dosta prilika za gol. Ipak, fudbal je takav i na kraju smo izgubili na penale. Nismo imali sreće, ponekad ova igra nije fer prema fudbalerima. Imamo još finale portugalskog kupa protiv Rio Avea i želimo da osvojimo taj trofej", rekao je Oblak za sajt kluba iz Lisabona.

Sevilja je u finalu u Torinu posle penala savladala Benfiku sa 4:2, nakon što posle 120 minuta nije bilo golova.

"Nije lako kada izgubite, pogotovo onako kako se nama to desilo sinoć. Već se okrećemo onome što nas čeka u budućnosti. Ponovo ćemo pokazati koliko smo jaki i znam da možemo da se podignemo posle ovog poraza", rekao je fudbaler Benfike Esikijel Garaj.

Lisabonskom klubu ovo je bio osmi uzastopni poraz u finalima evropskih kupova nakon čuvene "kletve" nekadašnjeg trenera Bele Gutmana. Pet puta su poraženi u finalu Kupa šampiona i tri puta u Kupu UEFA, odnosno Ligi Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: