Murinjo prodaje Azara PSŽ?

Sukob koji je izbio između menadžera Čelsija Žozea Murinja i Edena Azara mogao bi Belgijanca da košta mesta na ‘Stamford Bridžu’.

Izvor: ÐN

Nedelja, 04.05.2014.

08:30

Default images

Čelsi je tokom nedelje ispao iz Lige šampiona od Atletiko Madrida, Azar je kritikovao Portugalca rekavši da tim nije stvoren za fudbal, ali mu je Murinjo brzo uzvratio.

U francuskim medijima pojavila se informacija da Murinjo želi da proda jednog od najboljih igrača, ali ne postoji mnogo klubova koji mogu da plate Azara, koga ‘plavci’ ne bi pustili za manje od 60 miliona evra.

Glavni kandidat je Pari Sen Žermen, ali je taj transfer pod znakom pitanja zbog skorašnje istrage UEFA povodom kršenja pravila finansijskog fer pleja. Zato je mnogo realnija opcija da dva kluba razmene igrače, pa bi u London stigao napadač Edinson Kavani.

Čelsi bi tako mogao da ima dvojicu vrhunskih napadača u sezoni 2014/15, posto se spekuliše da je prelazak Dijega Koste iz Atletika gotova stvar.

Azar je ove sezone igrao sjajno u ligi, postigavši 14 golova uz sedam asistencija na 33 utakmice. Ipak, u Ligi šampiona nije bio na tom nivou, pa je samo jednom zatresao mrežu i to iz penala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: