Atletičari oduševljeni: Spektakl

Ivana Španović rekla je da očekuje da će Evropsko dvoransko prvenstvo u Beogradu 2017. godine biti pravi spektakl.

Izvor: B92

Subota, 03.05.2014.

16:21

Default images

"Presrećna sam što će atletika našoj publici prirediti nešto nezaboravno, za svu podršku koju nam pruža svih ovih godina. Ovim putem želim da čestitam atletskoj delegaciji koju su predvodili Veselin Jevrosimović i Slobodan Branković", rekla je Španović.

Beograd će biti domaćin Evropskog dvoranskog prvenstva u atletici 2017. godine, odlučeno je u Frankfurtu.

"Jedva čekam da uz 30.000 ljudi pevam 'Bože pravde'. Biće zaista fenomenalno i to je nešto što je srpska atletika čekala sve ove godine. Biće pravi spektakl", rekla je srpska skakačica u dalj, osvajačica bronzanih medalja sa Svetskog prvenstva u Moskvi i Svetskog dvoranskog šampionata u Poljskoj ove godine.

Srpski desetobojac Mihail Dudaš rekao je da je srećan što je Beograd izabran za domaćina Evropskog prvenstva u dvorani.

"Nadam se da ćemo našu publiku obradovati medaljama. Takođe bih čestitao Atletskom savezu Srbije na trudu, i nadam se da će ovo biti podsticaj da se atletska dvorana još brže završi", rekao je Dudaš.

Bacač kugle Asmir Kolašinac naveo je da je dodela domaćinstva Beogradu dokaz koliko srpske atletičare sada poštuju u Evropi i svetu.

"Zaista sjajna vest za srpsku atletiku, a i srpski sport. Organizovati tako veliki sportski događaj velika je čast za Srbiju i Atletski savez Srbije, a za nas atletičare pogotovo. Kao evropski dvoranski šampion, imam obavezu da na domaćem terenu ponovo zablistam", izjavio je Kolašinac.

Emir Bekrić da veruje da će Beograd biti dobar domaćin učesnicima Evropskom dvoranskog prvenstva.

"Zadovoljan sam odlukom i veoma mi je drago što će Beograd imati priliku da ugosti evropske atletičare. Rezultati koje smo ostvarili u poslednje vreme i potencijal koji smo pokazali dobiće sada dodatno na jačini i verujem da će to svima biti motiv da se pokažemo kao pravi domaćini", rekao je Bekrić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: