Murinjo: Azar se ne žrtvuje za tim

Žoze Murinjo optužio je svog igrača Edena Azara da se "ne žrtvuje za saigrače" i da je to jedan od uzroka poraza u polufinalu Lige šampiona od Atletika.

Izvor: AK

Petak, 02.05.2014.

17:15

Default images

Azar je odmah posle poraza Čelsija od "jorgandžija" 3:1 rekao da tim nije uopšte igrao fudbal u duelima sa španskim timom.

"Mediji su javili da je on kritikovao našu igru, ali ja nisam video da su njegove izjave bile takve. Međutim, Eden je igrač koji psihički nije spreman da pogleda svog levog beka i 'da život' za njega na terenu", rekao je Murinjo.

Ovakva izjava portugalskog stručnjaka, bez sumnje, "podgrejaće" priče o Azarovom odlasku na kraju sezone u Pari Sen Žermen. Belgijanac je, pre revanša sa Atletikom, propustio četiri utakmice zbog povrede.

"Normalno je da takav fudbaler komentariše, jer nije od onih koji će 100 odsto da se žrtvuju za saigrače. Nisu to bile kritike, ali nisam ni srećan zbog toga. Celu sezonu razgovaram sa njim i trudim se da mu pomognem da napreduje", rekao je Murinjo na konferenciji za novinare u Londonu.

Murinjo je na konferenciji ponovio da Čelsi nije favorit u trci za titulu prvaka Engleske. Do kraja Premijer lige ostala su još dva kola, Liverpul ima 80 bodova, Čelsi 78, a Mančester Siti 77 uz utakmicu manje.

"Ne mislim da je ovo loša sezona za nas. Mi smo u tranziciji i imali smo dobre rezultate. Naravno, uvek se aktuelna poredi sa prošlom sezonom. Tako je prošle sezone Čelsi već u novembru izgubio šansu za titulu, a na kraju je imao 20 bodova manje od prvaka Mančester Junajteda", podsetio je Murinjo.

Ekipa Čelsija u nedelju na Stamford Bridžu od 17 sati dočekuje Norič.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: