Azar: Čelsi ne igra fudbal

Fudbaler Čelsija Eden Azar priznao je da on i saigrači nisu izašli na teren da bi igrali fudbal, posle eliminacije od Atletika u polufinalu Lige šampiona.

Izvor: JT

Četvrtak, 01.05.2014.

09:42

Default images

U prvom meču, odigranom u Madridu, bilo je 0:0, a u revanšu na “Stamford Bridžu” Madriđani su slavili sa 3:1 posle preokreta.

Zbog svog defanzivnog pristupa, menadžer Čelsija Žozea Murinja su mnogi kritikovali pre same utakmice, a belgijski fudbaler je svoju tvrdnju izneo u intervjuu za jednu francusku televiziju.

Čelsi nije stvoren da igra fudbal, Čelsi je stvoren da igra kontranapade”, rekao je Azar.

Azar je istakao da su ‘plavci’ kontrolisali utakmicu, ali da je Atletiko zaslužio plasman u finale, u kojem će mu rival biti Real, 24. maja u Lisabonu.

Ne znam šta nam je nedostajalo. Posle gola smo imali utakmicu u svojim rukama. Možda su oni pobedu želeli više od nas. Bila je to uzbudljiva utakmica, lepa za gledanje. Tužan sam, ali pravda je zadovoljena jer su oni zaslužili finale. Ali, ovo nam je lekcija za sledeću sezonu”, naglasio je Azar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: