Čeh spreman, Teri trenira

Golman Čelsija Petr Čeh vratio se treninzima sa prvim timom, iako je klub nedavno saopštio da je zbog povrede ramena završio sezonu.

Izvor: SV

Utorak, 29.04.2014.

17:15

Default images

Kako prenose engleski mediji Petr Čeh i kapiten Čelsija Džon Teri su trenirali sa ekipom, uoči revanš utakmice polufinala Lige šampiona protiv Atletika iz Madrida.

Čeh se povredio u prvoj utakmici protiv Atletika, prošlog utorka, a tada je trener "plavaca" Žoze Morinjo rekao da je golman završio sezonu zbog povrede ramena.

Reprezentativac Češke je u izjavi medijima rekao da je potpuno spreman i da ga treba očekivati među stativama u sredu.

Njega je u prvoj utakmici protiv Atletika na golu zamenio 41-godišnji Mark Švarcer, koji je branio i u prvenstvenoj utakmici protiv Liverpula, u kojoj je Čelsi pobedio sa 2:0.

Treninzima su se vratili i Eden Azar i Samjuel Eto, pošto su se oporavili od povrede lista na nozi, odnosno kolena.

Revanš utakmica polufinala Lige šampiona izmedju Čelsija i Atletika iz Madrida igra se u sredu od 20.45 na Stamford Bridžu u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: