Suares: I sebe smo iznenadili

Fudbaler Liverpula Luis Suares rekao je da su i sami sebe iznenadili pošto su tako blizu titule u Premijer ligi, prvoj posle 24 godine.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 24.04.2014.

21:05

Default images

Ekipa Brendona Rodžersa odigrala je drugi deo sezone gotovo bez greške i vezala 11 uzastopnih pobeda, što je i klupski rekord.

"Osvajanje titule će biti nešto u šta niko ne može da poveruje. Istina je, i sami smo iznenadjeni koliko dobro igramo", rekao je Suares, prenosi goal.com.

"Nikad nismo imali pretenzija da budemo šampioni, ali mislim da smo posle utakmice sa Fulamom koju smo dobili u nadoknadi vremena golom Stivena Džerarda sa penala pokazali da možemo da budemo šampioni", dodao je Suares.

Liverpul je prvi na tabeli Premijer lige sa 80 bodova, odnosno ima pet više od drugoplasiranog Čelsija. "Crveni" se upravo sa Čelsijem sastaju u narednom kolu Premijer lige, u nedelju od 15.05.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: