Dodić: Borba za vrh, finale daleko

Mladen Dodić, trener fudbalskog tima Jagodina, želi da ekipa nastavi sa serijom dobrih rezultata i da 26. aprila odnese uspeh u borbi za kvalifikacije LE.

Izvor: JN

Četvrtak, 24.04.2014.

16:44

Default images

Utakmica 26. kola Jelen supelige Srbije između Slobode i Jagodine igra se u subotu na gradskom stadionu u Užicu u 16 časova.

„Sigurno da mi imamo svoje motive, a to je borba za vrh tabele, bez obzira što svi već u prvi plan stavljaju finale Kupa. Pre svega, moramo da se koncentrišemo na Slobodu, jer svaka dekoncentracija može da se odrazi na loš rezultat“, izjavio je Dodić.

Dodić je dodao je da Jagodina ima, ne računajući poraz od Partizana, seriju dobrih igara, rezultata i kako želi da tu seriju nastave i u Užicu.

„Sloboda, bez obzira na neke svoje slabije rezultate, ima tu podršku sa tribina i pokazuje da može svakog da dobije, a isto tako i da izgubi u ovoj ligi. Ne čeka nas lak posao zato što Sloboda ima nekoliko izuzetnih pojedinaca“, rekao je Dodić.

U napadu je najopasniji i najbolji pojedinac u ofanzivnom delu Brazilac Tijego, koji mnogo znači ekipi i pokriva više mesta u timu.

„Sigurno je da je to ekipa koja puno ulaže i na terenu i sa klupe, tako da ne smemo da dozvolimo da uđemo u njihov ritam, već moramo kao u većini utakmica ovog prvenstva da dominiramo, da uspostavimo svoju igru i da dođemo do pozitivnog rezultata“, kazao je trener Jagodine.

Filip Arsenijević , fudbaler Jagodine, izjavio je da će igrači Slobode biti maksimalno koncentrisani jer su im bodovi preko potrebni u borbi za opstanak

Oni će učiniti sve da pred svojom publikom i svojim navijačima dođu do tako željenih bodova. Verujem i da će zbog te činjenice o važnosti utakmice oni biti pod većim pritiskom, a na nama je da to probamo da iskoristimo i da dođemo mi do željenih bodova, jer mi imamo naše ambicije“, izjavio je Arsenijević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: