Čapljić: Svaki bod je neophodan

Trener Donjeg Srema Vlado Čapljić rekao je da će njegova ekipa u preostalih šest mečeva Jelen Superlige pokušati da sakupi što više bodova kako bi ostala u ligi

Izvor: MN

Ponedeljak, 21.04.2014.

13:13

Default images

"U situaciji smo kada nam je svaki bod neophodan. Moramo da se koncentrišemo na naš posao, da sakupimo što više bodova i da ne gledamo mnogo šta rade druge ekipe koje se bore za opstanak. Poštujemo Novi Pazar, kao i svaku drugu ekipu, ali znamo koliko možemo i nadam se da ćemo biti na tom nivou", rekao je Čapljić agenciji Beta.

Fudbaleri Donjeg Srema u utorak od 16 sati na svom stadionu igraju protiv Novog Pazara, utakmicu 25. kola prvenstva Srbije. Donji Srem se nalazi na 14. mestu na tabeli sa 23 boda, ima bod više od pretposlednjeg Radničkog iz Kragujevca i dva više od Javora, koji je poslednji.

Takođe, Donji Srem ima jedan bod manje od ekipa koje nisu u opasnoj zoni, Slobode, OFK Beograda i Rada.

Donji Srem će do kraja sezone igrati sa Radničkim iz Niša, Partizanom, Radom, Slobodom i OFK Beogradom, a Čapljić je rekao da njegova ekipa mora da razmišlja samo o svakoj narednoj utakmici.

"Nismo u situaciji da razmišljamo gde možemo da osvojimo bodove, na svakoj utakmici moramo da pružimo maksimum, a da li će to biti bod ili pobeda, videćemo. Zavisi i da li će nam protivnik dozvoliti da osvojimo koji bod. U opticaju je 18 bodova, a mi ćemo pokušati da izvučemo što više", rekao je Čapljić.

On je dodao da su svi igrači spremni za utakmicu, ali da neće igrati Miloš Mijić, koji je isključen u prošlom kolu protiv Čukaričkog, kada je Donji Srem izgubio sa 1:3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: