Real nudi 110 miliona za Suaresa

Madridski Real navodno je spreman da za fudbalera Liverpula Luisa Suaresa ponudi astronomsku sumu od 110 miliona evra, tvrde mediji u Engleskoj i Španiji.

Izvor: JT

Ponedeljak, 21.04.2014.

13:05

Default images

Ukoliko bi se eventualni transfer realizovao, nadmašio bi sadašnji rekord za prelazak Gareta Bejla iz Totenhema u ’kraljevski klub’, koji je iznosio 100 miliona evra.

Suares je u Premijer ligi najbolji strelac sa 30 golova, a mediji tvrde da predsednik ’kraljevskog kluba’ Florentino Peres planira da u narednih nekoliko dana pošalje ponudu za Urugvajca.

Real Madrid je, prema tim izvorima, pre tri nedelje ponudio Liverpulu 85 miliona evra, ali je engleski klub to odbio, pa je sada ponuda povećana za 25 miliona evra.

Mediji takođe navode da Peres pokušava da ubedi Suaresa da pređe u Real nudeći mu 327.000 evra nedeljno, u odnosu na 242.000 evra, koliko prima u Liverpulu.

Isti izvori tvrde da bi za angažman Suaresa Madriđani morali da na transfer listu stave Moratu, Koentraa i Varana, a bila bi otvorena mogućnost ponude za Ikera Kasiljasa, Iska, Di Mariju ili Kediru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

146 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: