Suares: Stivi je najbolji na svetu

Napadač Liverpula Luis Suares izjavio je da će ukoliko Liverpul osvoji titulu biti jasno da je Stiven Džerard najbolji vezni igrač na svetu.

Izvor: NL

Nedelja, 20.04.2014.

21:41

Default images

Suares je rekao da je Džerad ove sezone igrao sjajno ali da kapiten tima sa Enfilda nije poleteo i da mu je jasno da tim čekaju još četiri teške utakmice.

„Stiven je jedan od najboljih veznjaka na svetu, ako osvoji ligu biće jasno da je najbolji. Ove sezone igra sjajno ali je čvrsto na zemlji jer mu je jasno da imamo još četiri teške utakmice do kraja“, istakao je Suares.

Vodeći strelac Premijer lige izjavio da je Džerard već osvojio Ligu šampiona i da bi zbog njega, Džejmija Karagera i navijača bilo sjajno da Liverpul osvoji titulu prvi put posle 24 godine.

Džerard je osvojio trofej do koga je teže doći, Ligu Šampiona, a titulu čeka već dugo. Bilo bi sjajno zbog njega, Džejmija Karagera i navijača kada bi to uradili, a svima je jasno da su nam šanse ove sezone velike“, zaključio je Suares.

Liverpul je trenutno na čelu tabele Premijer lige sa pet bodova više od Čelsija i devet više od Mančester Sitija koji je odigrao dve utakmice manje.

Najveći test „Skauzere“ čeka u sledećem kolu kada im na Enfild dolazi Čelsi, a do kraja sezone igraju još i sa Kristal Palasom i Njukaslom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: