Sigurna Oklahoma, brejk Atlante

Košarkaši Oklahoma Siti Tandera i Atlanta Houksa poveli su sa 1-0 u četvrtfinalnim serijama plej-ofa u NBA ligi protekle noći.

Izvor: JT

Nedelja, 20.04.2014.

08:23

Default images

Tander je bio siguran na svom terenu, slavio je sa 100:86 protiv Memfis Grizlisa, dok su Houksi napravili brejk, trijumfom nad Indijana Pejsersima u Indijanapolisu sa 101:93.

U prva dva meča ovosezonskog plej-ofa u najjačoj ligi na svetu, Golden Stejt Voriorsi su iznenadili Kliperse u Los Anđelesu sa 109:105, dok su Bruklin Netsi bili bolji od Toronto Reptorsa sa 94:87, takođe na gostovanju.

Očekivano, junak trijumfa Tandera nad Grizlisima bio je Kevin Durent sa 33 poena, osam skokova i sedam asistencija. Rasel Vestbruk je dodao 23 poena, deset skokova i pet asistencija, dok je odličan bio i Serž Ibaka sa 17 poena i devet skokova. Na drugoj strani se istakao Zak Rendolf sa 21 poenom i 11 skokova, Majk Konli je dodao 16 poena i 11 asistencija.



U trijumfu Houksa u Indijanapolisu najbolji je bio Džef Tig sa 28 poena, tri manje je dodao Pol Milsap, koji je imao i osam skokova. Zapaženu ulogu imao je bivši košarkaš Crvene zvezde i makedonski reprezentativac Pero Antić, koji je za 28 minuta na terenu upisao osam poena i sedam skokova i bio u startnoj postavi. Kod Pejsersa, koji su regularni deo sezone završili kao najbolji tim ’Istoka’, Pol Džordž je postigao 24 poena i imao deset skokova i pet asistencija, dok je Lens Stivenson meč završio sa 19 poena i sedam skokova.



Više o plej-ofu najjače lige sveta pročitajte u našoj rubrici ’Teme’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: