Borković osmi u kvalifikacijama

Srpski automobilista Dušan Borković zauzeo je osmo mesto u kvalifikacijama za drugi trkački vikend u WTCC na stazi Pol Rikar u Francuskoj.

Izvor: SV

Subota, 19.04.2014.

17:12

Default images

Borković će u nedelju u 13.15 sati startovati sa osme pozicije u prvoj trci, dok će u drugoj koja je na programu u 17.15 startovati s trećeg mesta.

Pančevac je prvi deo kvalifikacija završio na 11. mestu, krugom izvezenim pred sam kraj te sesije, dok je nešto bolje vreme ostvario u drugoj deonici, ali mu to nije bilo dovoljno da izbori finalnu rundu kvalifikacija i tako automatski stekne bodove uoči trke.

Borković posle prvog vikenda u Maroku ima devet osvojenih bodova i zauzima osmo mesto u generalnom plasmanu najjače klase TC1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: