Klop: Bez brige, ostajem!

Trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop demantovao je spekulacije španskih medija da bi na leto mogao da preuzme ekipu Barselone.

Izvor: ÐN

Subota, 19.04.2014.

23:15

Default images

"Navijači ne moraju da brinu, ostajem u Dortmundu. Još sam pomalo zaljubljen u ovaj klub i ponosan sam na stvari koje sam ovde uradio", rekao je Klop za klupski sajt.

Jirgen Klop ima ugovor sa Borusijom do juna 2018. godine.

Španski list "Sport" preneo je u ponedeljak da je Klop glavni favorit da na klupi Barselone zameni Argentinca Herarda Martina, koji navodno "ne odgovara dugoročnoj viziji kluba".

Za nemačkog stručnjaka zainteresovani su brojni veliki klubovi, među kojima i londonski Arsenal, ukoliko prekine saradnju sa Arsenom Vengerom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: