Martino: Mesijeva budućnost u Barsi

Trener Barselone Herardo Martino rekao je u subotu da fudbaler tog kluba Leo Mesi nije kriv za tri uzastopna poraza španske ekipe.

Izvor: ÐN

Subota, 19.04.2014.

16:12

Default images

Martino je odbacio kao medijska nagađanja napise da će Mesijev mali pad forme dovesti do toga da argentinski fudbaler ode iz kluba na kraju sezone.

"Sve je preuveličano oko Mesija, njegova budućnost mora da bude vezana za Barselonu sve dok ne prestane da igra", istakao je Martino.

Barselona je u prošle dve nedelje eliminisana iz Lige šampiona, izgubila je u finalu španskog Kupa kralja, dok je u prvenstvu pala na treće mesto.

Martino je kazao da nije zadovoljan kako je radio posao do sada ove sezone.

"Nisam zadovoljan, nema ničega pozitivnog u tome što nemamo šanse za trofej u dva takmičenja, a u trećem skoro nikakve", kazao je Martino.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: