Teriju nude manju platu za ostanak

Fudbalski klub Čelsi ponudio je svom kapitenu Džonu Teriju novi jednogodišnji ugovor, ali sa upola manjom platom, preneli su britanski mediji.

Izvor: JT

Petak, 18.04.2014.

11:46

Default images

List „Miror“ preneo je da je 33-godišnjem Teriju ponuđen jednogodišnji ugovor, u skladu sa politikom kluba da se igračima starijim od 30 godine ne nude višegodišnji ugovori. Takođe, navodi se da će u odnosu na dosadašnju platu od 150.000 funti nedeljno, Teri morati da pristane na upola manju.

Pojedini mediji spekulišu da bi Teri mogao da odbije takvu ponudu i pređe u Galatasaraj, koji je u više navrata izrazio želju da ga dovede.

Teri je prošao omladinsku školu Čelsija a za prvi tim debitovao je 1998. godine. On je igrao na pozajmici u Notingem Forestu u sezoni 1999/2000, a posle toga nije više napuštao Čelsi.

Za londonski klub do sada je odigrao 617 utakmica i postigao 57 golova. Osvojio je tri šampionske titule u Premijer ligi, Ligu šampiona, Ligu Evropa, pet trofeja u FA kupu i po dva u Liga kupu i Komjuniti šildu.

Među navijačima Čelsija Teri je jedan od najomiljenijih igrača, a na tribini „Stamford Bridža“ okačili su zastavu sa njegovim likom i natpisom: „Kapiten. Vođa. Legenda“.

Za reprezentaciju Engleske Teri je odigrao 78 utakmica i postigao šest golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: