Bolt: Zavidim Bejlu na golu Barsi

Najbrži čovek na svetu Jusein Bolt rekao je da bi svaki sprinter voleo da postigne gol kakav je Garet Bejl dao Barseloni u finalu Kupa kralja.

Izvor: JT

Petak, 18.04.2014.

10:59

Default images

Real je u sredu osvojio Kup kralja, pošto je u finalu pobedio Barselonu sa 2:1. Pobedonosni gol postigao je Bejl, pet minuta pre kraja utakmice, kada je dobio loptu na polovini terena i po levoj strani velikom brzinom pretrčao Marka Bartru, stigao pred gol i kroz noge golmana Hosea Manuela Pinta poslao loptu u mrežu.

To je bio sjajan gol. Pokazao je da je fantastično brz pošto je iza sebe ostavio defanzivca, a onda je neverovatno miran poslao loptu golmanu kriz noge“, rekao je Bolt za špansku „Marku“, „Takav gol bi svaki sprinter na svetu želeo da postigne“.

Bolt je svetski i olimpijski šampion na 100 i 200 metara, a takođe je vlasnik svetskih rekorda. Jamajčanin je veliki navijač Mančester junajteda i u više navrata trenirao je sa ’crvenim djavolima’, dok je menadžer legendarnog kluba bio Aleks Ferguson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: