Kardif: Kristal Palas je varao

Čelnici Kardif Sitija tvrde da je Kristal Palas varao pred međusobni meč 5. aprila i da bi Premijer liga trebalo da poništi pobedu londonskog kluba.

Izvor: AK

Četvrtak, 17.04.2014.

11:54

Default images

Palas je slavio 3:0 u Velsu, u duelu direktnih rivla za opstanak, a Kardif se obratio javnosti pismom od pet strana upućenim BBC-ju.

Kardif je optužio menadžera Palasa Tonija Pjulisa i novog sportskog direktora Iana Mudija da su pokušavali da saznaju sastav velškog tima pre početka meča.

Velšani tvrde da imaju dokaz da je Mudi uspeo u tome, čime je prekršio pravila Premijer lige i uticao na intergitet meča.

Pjulis je odbio da komentariše ove tvrdnje, iako ih je Palas demantovao. Kardif očekuje da Premijer liga reaguje zbog ovoga i poništi pobedu Kristal Palasa.

Londonski klub je u sredu uveče neočekivano slavio u Liverpulu protiv Evertona sa 3:2, pa je sada 11. na tabeli sa 40 bodova, što bi prema mišljenju menadžera Pjulisa trebalo da bude dovoljno za opstanak u eliti.

S druge strane, Kardif je pretposlednji sa 29 bodova, tri manje od Noriča koji je najbliži iz sigurne zone.

U sledećem kolu Kardif dočekuje Stouk Siti, dok Palas gostuje Vest Hemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: