"Jagodina će rešiti pitanje prvaka"

Pomoćni trener Jagodine Vladan Petrović rekao je da će njegovi fudbaleri biti rasterećeni protiv Partizana, ali da će pokušati da osvoje bodove.

MNIzvor: B92, Beta Srbija
Podeli

Jagodina će u četvrtak od 18 časova gostuje Partizanu u 24. kolu Super lige Srbije.

"Idemo rasterećeni na gostovanje u Beogradu, ali nećemo se predati već ćemo da pokušamo da osvojimo bod ili tri. Želimo da nastavimo niz dobrih igara i rezultata", rekao je Petrović na konferenciji za novinare u Jagodini.

Petrović je kazao da je ekipa fizički odlično pripremljena, što se videlo u drugom poluvremenu i finišu utakmice protiv Radničkog u prošlom kolu.

"U ova dva, tri dana prioritet nam je bio da oporavimo ekipu i kada krenemo za Beograd da potpuno spremni i motivisani uđemo u taj susret i pokušamo da ostvarimo što bolji rezultat. S obzirom na to kako mi treniramo momke, a to je napadački i pobednički, mislim da nema razloga da menjamo taktiku", kazao je Petrović.

Prema njegovim rečima, Jagodina zna gde joj preti opasnost, od kojih igrača i u kojim segmentima igre je Partizan posebno jak.

"Pokušaćemo to da neutrališemo, a naše kvalitete da istaknemo. Ja sam optimista, i rekao sam još pre mesec dana, malo u šali, malo u zbilji, da ćemo mi da rešimo pitanje prvaka Srbije. Nadam se pobedi", istakao je Petrović.

Fudbaler Jagodine Vuk Mitošević rekao je da očekuje tešku utakmicu, ali je optimista što se tiče rezultata.

"Optimizam baziran na tome što smo na prethodnim utakmicama pokazali kvalitet i dobru igru. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat, a to možemo jedino ako kombinujemo kvalitetnu igru sa disciplinom i sa što manje grešaka, jer je Partizan ekipa koja zna da kazni svaku grešku rivala", rekao je Mitošević.

strana 1 od 5 idi na stranu