Simeone: Podržaću odluku Koste

Trener Atletika Dijego Simeone nije iznenađen što je Čelsi pokazao veliko interesovanje za Dijega Kostu, a neće ni sprečiti ovog napadača da promeni klub.

Izvor: AK

Utorak, 15.04.2014.

11:37

Default images

Španski list AS nedavno je objavio da je Čelsi navodno postigao dogovor sa Atletikom o Kostinom transferu na leto vredan 60 miliona evra.

"Sve zavisi od igrača, odnosno onoga šta misli da je najbolje za njegovu budućnost. Podržaću svaku njegovu odluku", rekao je trener lidera Primere.

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo nedavno je izjavio da su mu potrebni pravi napadači i posredno priznao da nije zadovoljan učinkom sadašnjih špiceva, pre svih Fernanda Toresa.

"Normalno je da se Čelsi interesuje za Dijega, a za nas on predstavlja i veliki ekonomski potencijal. Samjuel Eto je sve stariji, a u Čelsiju misle da je Kosta pravi igrač za njih. Ipak, trenutno je on naš fudbaler", rekao je Čolo Simeone.

Očekuje se da Tores ode iz Čelsija na kraju sezone, a kao jedna od mogućnosti pominje se upravo povratak u Atletiko iz kojeg je otišao u Premijer ligu, ali ga želi i Inter.

U dosadašnjem toku sezone Kosta je za Atletiko postigao 34 gola na 45 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: