Klop menja Martina u Barseloni?

Trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop mogao bi na leto da na klupi Barselone zameni Herarda Martina, tvrdi španski list "Sport".

Izvor: AK

Utorak, 15.04.2014.

09:28

Default images

Martino navodno odlazi iz Barselone na kraju sezone, iako ima dvogodišnji ugovor, a razlog prekida saradnje je što argentinski stručnjak "ne odgovara dugoročnoj viziji kluba".

Martinu se prvenstveno zamera na "ravnodušnim izdanjima" aktuelnog prvaka. Barselona je eliminisana u četvrtfinalu Lige šampiona od Atletika iz Madrida, a za istim timom zaostaje četiri boda na tabeli Primere.

Klop (46) je izbio u prvi plan zbog višegodišnjeg kvalitetnog rada u Borusiji Dortmund i harizmatične ličnosti, tvrde Španci.

Za tog stručnjaka zainteresovani su brojni veliki klubovi, a uglavnom se spekulisalo da bi mogao da preuzme Mančester Junajted ili londonski Arsenal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: