Kosta, ipak, lakše povređen

Najbolji fudbaler Atletiko Madrida Dijego Kosta ipak je lakše povređen, potvrdio je klub na zvaničnom 'Tviter' profilu.

Izvor: ÐN

Nedelja, 13.04.2014.

20:47

Default images

Dijego Kosta je u samom finišu meča sa Hetafeom postigao gol za pobedu, ali se tom prilikom zakucao u stativu i ostao da leži na travi sa bolnom grimasom na licu.

Odmah je spustio štucnu leve noge gde se videla krvava rana, pa su mnogi pomislili da je u pitanju teška povreda.

Na sreću, fenomenalni napadač zaradio je samo veliku posekotinu zbog koje će morati da pauzira mnogo manje nego što se u prvom trenutku činilo.
"Na sreću, Dijego Kosta ima samo lakšu povreda posle udara u stativu", stoji na tviter profilu Atletika.
Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Atletiko Madrid ostvario je novu, 26. pobedu u prvenstvu čime je odmakao pratiocima, ali je taj trijumf mogao skupo da ih košta u finišu sezone.

Kosta je protiv Hetafea postigao 26. gol u Primeri, a ukupno 34. u sezoni. Tokom dana pojavile su se spekulacije da je Žoze Murinjo spreman da izdvoji 60 miliona Evra za stamenog napadača.

Ekipa Dijega Simeonea izbegla je peh koji je mogao bi da utiče na rezulate kako u Primeri, tako i u Ligi šampiona. U najelitnijem takmičenju u Evropi, 'jorgandžije' u polufinalu igraju protiv Čelsija, dok ih u poslednjem kolu La lige, očekuje odlučujući susret sa Barselonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: