Simeone: Misli samo na sledeći meč

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone kaže da njegov tim mora da odoli pritisku u završnici sezone koji su sebi nametnuli odličnim rezultatima.

Izvor: SO

Nedelja, 13.04.2014.

15:08

Default images

“Sezona se polako približava kraju i treba se izboriti sa time. Zavisiće od toga kako se budemo ponašali kao tim. Sada više nego ikada moramo da razmišljamo samo o sledećem meču. Važno je izolovati se iz okoline“, kazao je Simone, čiji tim ima šansu da pobegne na +3 Realu ako pobedi Hetafe u gostima.

“Dobro nam ide u Primeri, uvek sam govorio da je liga važna, a meč sa Hetafeom posebno je važan i biće težak pošto je i protivniku duel značajan. Uvek se još jače bore kada igraju protiv nas“, dodao je argentinski stručnjak.

Osim u Primeri, Atletiku sjajno ide i u Ligi šampiona, gde u polufinalu igra sa Čelsijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: