EK: Zvezdina borba za polufinale

Košarkaši Crvene zvezde Telekom dočekuju Budiveljnik u sredu od 19.30 u revanšu četvrtfinala Evrokupa, uz direktni prenos na TV B92.

Izvor: SO

Sreda, 26.03.2014.

03:11

Default images

U prvom meču crveno-beli su izgubili 82:79, a sada će uz pomoć pune Kombank arene pokušati da se domognu polufinala, nakon što su u prošlosti dva puta zaustavljani u četvrtfinalu.

Bolji iz ovog dvomeča će u polufinalu igrati protiv pobednika duela između Uniksa i Ankare, a Rusi su u prvom meču slavili sa 13 poena razlike. Prvi polufinalista je Valensija, čeka Nižniji ili Hapoel.

Bek Zvezde Jaka Blažič rekao je da su svi u ekipi silno motivisani, a Čarls Dženkins istakao je neophodnost timske igre.

Plejmejker Demarkus Nelson kaže da ekipa mora da odigra čvrsto u odbrani, dok je trener Dejan Radonjić siguran da će se njegov tim izboriti sa pritiskom.

Igor Rakočević i Miloš Ninković pozvali su navijače da napune Kombank arenu, a sva je prilika da će tako i biti, pošto je ostalo još veoma malo karata.

Ukrajinci u Beograd dolaze bez Artura Drozdova, a centar i najbolji igrač Budiveljnika Darjuš Lavrinovič ističe da je najvažnije da njegov tim ne podlegne atmosferi u Areni.

Evrokup, četvrtfinale:
16.40 Nižnij Novgorod – Hapoel (prvi meč 78:81)
19.30 Crvena zvezda – Budiveljnik (79:82)
16.00 Uniks – Ankara (81:68)

utorak:
Alba – Valensija 78:73 (54:86)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: