Rodžer: Nema tajni protiv Novaka

Rodžer Federer rekao je da se raduje što će u petak igrati 32. međusobni duel protiv Novaka Đokovića.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.02.2014.

22:11

Default images

Švajcarac vodi sa 16-15 u međusobnim duelima, ali srpski teniser dobio je poslednja tri okršaja i sada ima priliku da izjednači.

Rekorder po broju Gren slem trofeja dodao je da i on i Đoković uvek igraju dobro jedan protiv drugog.

Federer je u četvrtak lagano u dva seta savladao Lukaša Rosola, dok je Đokoviću Mihail Južni predao meč zbog povrede.

“Poznajemo se veoma dobro, igrali smo na svakoj podlozi. Mislim da obojica uvek odigramo dobro međusobne mečeve. Obojica igramo eksplozivan, agresivan tenis, tako da uvek u našim mečevima ima sjajnih udaraca. Radujem se novom duelu protiv njega. Jedan meč, na ovakvoj podlozi u dva dobijena seta, ishod je neizvestan. Obojica to znamo”, rekao je Federer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: