Novak: Treninzi će se isplatiti

Novak Đoković izjavio je posle pobede nad Istominom u prvom kolu turnira u Dubaiju da očekuje da će mu se isplatiti vredan rad na treninzima.

Izvor: SO

Utorak, 25.02.2014.

19:38

Default images

"Nije bilo lako kao što bi se možda moglo zaključiti po rezultatu. Morao sam dobro da se potrudim da bih osvojio svoje gemove. Servis mi je dobro funkcionisao u drugom setu, što mi je pomoglo da osvojim više lakih poena. Ipak, nisam igrao četiri-pet nedelja i to se videlo na terenu“.

"Mnogo sam trenirao, dosta sam vremena provodio na terenu pokušavajući da unapredim igru i da uđem u pravu formu. Pre ili kasnije, sve će doći na svoje mesto“, rekao je Đoković, koji je u pohodu na petu titulu u Dubaiju, kojom bi postavio rekord.

Do sada u karijeri Novak u Dubaiju ima skor 29-3, uključujući i trijumf nad Istominom.

"Atmosfera je sjajna, uživao sam. Ovo je divan stadion, a ja sam na njemu imao mnogo uspeha i zato se uvek radujem povratku“.

Ukoliko se Đoković plasira u polufinale, doći će do 550. pobede na ATP turnirima.

Sa Robetom Bautista-Ahutom, protivnikom u drugom kolu, Đoković se sastao jednom, baš u Dubaiju prošle godine, i slavio je sa 6:1, 7:6 (7-4). Španac ima 25 godina, visok je 183 cm i trenutno je 51. na ATP listi, što je za tri mesta niže od njegovog najboljeg plasmana u karijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: