Spartak - Sloboda u sredu u 13.30

Odložena utakmica 16.kola Jelen Superlige između Spartaka i Slobode odigraće se u sredu,. 26.februara u 13.30 časova u Subotici.

Izvor: ÐN

Ponedeljak, 24.02.2014.

21:36

Default images

Ovu odluku izjavio je za Radio Lunu Predrag Vitić, generalni sekretar FK Sloboda.

Meč između Spartaka i Slobode u 16. kolu Jelen Superlige Srbije odložen je zbog katastrofalnog stanja terena na Gradskom stadionu u Subotici. Teren je potpuno natopljen, na njemu se jedva može hodati, a kamoli igrati fudbal, pa je sudija Dejan Filipović pola sata pred početak rešio da odloži meč.

"Veoma smo nezadovoljni odlukom Zajednice Jelen Superlige koja je odlučila da se odloženi meč igra u sredu 26. februara, a ne 5. marta kao što smo mi zahtevali. Za našu ekipu ovo je veliko maltretiranje jer smo već putovali za Suboticu koja je udaljena 370 km od Užica. Dakle, opet moramo sutra na put, tako da praktično nismo mogli ni da treniramo 5 dana, što je težak hendikeop za našu ekipu. Ovakve pojave itekako utiču na samu regularnost prvenstva, a nije prvi put da na ovakav način budemo oštećeni. Razlog više da idemo na pobedu u Subotici. Teško nam padaju ovakve odluke, jer se mi kao klub uvek trudimo da izađemo u susret svim protivnicima kada su slične stvari u pitanju", rekao je za Radio Lunu Predrag Vitić.

Odluka da se subotnji meč u Subotici odloži posebno je revoltirala veliku grupu navijača Slobode koja je u sopstvenoj režiji odlučila da na severu Srbije bodri svoj tim. Tim povodom navijači su se oglasili na nezvaničnom navijačkom sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: