Mata se divio Kantoni, ostvario san

Najskuplji igrač u istoriji Mančester Junajteda, Španac Huan Mata otkrio je pre četiri godine sa 24sata.hr da je veliki navijač "Crvenih đavola".

Izvor: AK

Nedelja, 26.01.2014.

17:52

Default images

Mata je u subotu veče potpisao ugovor sa šampionom Engleske u koji je stigao za rekordnih 37,1 miliona funti.

Španac je naime 2010. godine, kada je sa mladom reprezentacijom gostovao u Varaždinu protiv Hrvatske, potvrdio hrvatskom novinaru da navija za Junajted, nakon što je ovaj video kako uzima dres Erika Kantone i stavlja ga u torbu.

"Da, to je Junajtedov dres. Njihov sam veliki navijač. Želja mi je da jednog zaigram na Old Trafordu", rekao je tada Mata novinaru 24sata.hr.

Mata je tada igrao za Valensiju, u leto 2011. je prešao u Čelsi, ali mu se na kraju ipak ispunila želja i sada je konačno na Old Trafordu.

S obzirom da mu je Kantona očigledno bio uzor, Mata će verovatno u Junajtedu da nosi isti broj kao svojevremeno Francuz, broj 7, koji ima posebno značenja u Mančesteru.

"Sedmicu" su nosili Džordž Best, Brajan Robson, Dejvid Bekam i Kristijano Ronaldo. Junajted od Španca čeka dostojnog naslednika pomenutih velikana sa brojem 7 na leđima. Da li je to Huan Mata?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: