Zvao policiju i tražio Fergusona

Posle eliminacije Mančester Junajteda u Liga kupu jedan navijač ‘crvenih đavola’ zvao je policiju i tražio da ga poveže sa Aleksom Fergusonom.

Izvor: JT

Četvrtak, 23.01.2014.

13:21

Default images

Junajted je izgubio od Sanderlenda posle izvođenja jedanaesteraca, a policija u Mančesteru objavila je saopštenje povodom bizarnog poziva jednog navijača.

Taj navijač je nazvao broj 999, koji služi za hitne slučajeve, a policija je objavila informaciju o tom bizarnom pozivu upravo da bi skrenula pažnju da se ne bi dešavali takvi incidenti.

Protekle noći, oko 22.30, jedan čovek iz Krampsala na severu Mančestera je u pijanom stanju pozvao broj 999 i tražio da razgovara sa Aleksom Fergusonom o rezultatu meča. Očigledno, tužan je i depresivan trenutak kada vaš tim izgubi, ali moramo da podsetimo da broj 999 služi samo za hitne slučajeve. Za sve ostale zahteve vezane za policiju, koje nisu urgentne, možete da pozovete broj 101”, stoji u saopštenju.

Iz policije su, ipak, svima ponudili rešenje ako već žele da kontaktiraju Fergusona.

Ako već želite da razgovarate sa serom Aleksom oko poslednjih rezultata možemo da preporučimo da pozovete direktno Mančester Junajted, zato što imate bolju šansu da na takav način dođete do njega, nego preko policije”, dodaje se u saopštenju.

Junajted ove sezone, od Fergusonovog odlaska pod vođstvom Dejvida Mojsa beleži znatno lošije rezultate nego što su očekivani. ‘Crveni đavoli’ su eliminisani u polufinalu Liga kupa od Sanderlenda, a trenutno su sedmi na tabeli Premijer lige.

Incident koji se desio u sredu uveče nije prvi da je najvijač Junajteda pozvao policiju i žalio se na rezultate svog kluba. Prošle sezone, jedan navijač je nazvao policiju da bi prijavio da je crveni karton koji je dosuđen Naniju na meču sa Realom u Ligi šampiona zločin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: