Runi na leto ide u Real Madrid?

Nekoliko dana nakon što je Žoze Murinjo najavio odlazak napadača Mančester Junajteda Vejna Runija na leto, Španci pišu da će u Real Madrid.

Izvor: B92

Sreda, 22.01.2014.

11:09

Default images

"Kraljevski klub" će navodno u narednom prelaznom roku ponuditi "Crvenim đavolima" 25 miliona funti za ove sezone najboljeg igrača u timu Dejvis Mojsa.

Uprava Reala želi tokom leta da dovede jednog napadača, a list Telegraf naveo je da će pokušati da dovede Runija, pošto ne može da dovede Serhija Ageru iz Mančester sitija, jer ima ugovor s klubom do 2017. godine.

Real je bio zainteresovan i za napadača Liverpula Luisa Suaresa, kao i za Radamela Falkaa iz Monaka.

Runijev ugovor sa Junajtedom ističe za 18 meseči, pa čelnici kluba ne razmišljaju o prodaji. Oni su, medjutim, nagovestitli da će ga pre prodati nekom stranom klubu, kako ne bi pojačali konkurente u Premijer ligi.

Runi je prošlog leta u više navrata izrazio želju da napusti Old Traford, ali uprava kluba nije želela da ga proda. Runi je do sada za Junajted odigrao 424 utakmice i postigao 208 golova.

Osvojio je pet titula u Premijer ligi, Ligu šampiona, svetsko klupsko prvenstvo, dva Liga kupa i tri Komjuniti šilda. Za reprezentaciju Engleske odigrao je 88 utakmica i postigao 38
golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: