Mata u Junajtedu za 40 mil. funti?

Čini se da će Huan Mata biti poslednji adut Dejvida Mojsa u pokušaju da spasi očajnu sezonu Mančester Junajteda.

Izvor: AK

Sreda, 22.01.2014.

08:12

Default images

Kako prenose ostrvski mediji, Junajted i Čelsi su postigli načelan dogovor u vezi transfera Španca vrednog 40 miliona funti.

Ipak, šampion tek treba da pošalje zvaničnu ponudu londonskom klubu, a dogovor zavisi od odgovora Mate. Španac je bio najbolji igrač Čelsija u prethodne dve sezone na Stamford Bridžu, ali je ove daleko od prve postave kod Žozea Murinja.

Samo tri puta je igrao 90 minuta, počeo tek 11 utakmica u Premijer ligi, a on naravno želi mnogo veću minutažu s obzirom da je predstojećeg leta Svetsko prvenstvo, a u reprezentaciji Španije žestoka konkurencija.

Za Matu je tokom januara navodno bio zainteresovan i Pari Sen Žermen, dok bi Atletiko Madrid voleo da ga dovede na šestomesečnu pozajmicu, uz mogućnost otkupa kompletnog ugovora na leto.

S druge strane, Junajtedu je očajnički potreban igrač koji će pokrenuti uspavanog diva, koji zaostaje čak 14 bodova za liderom Arsenalom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: