Vidiću tri meča suspenzije

Fudbalska asocijacija Engleske odbila je žalbu Nemanje Vidića za crveni karton na utakmici sa Čelsijem i izrekla mu suspenziju na tri meča.

Izvor: JT

Utorak, 21.01.2014.

18:59

Default images

Vidićevu žalbu u kojoj je tvrdio da isključenje nije bilo opravdano odbila je nezavisna Disciplinska komisija Fudbalske asocijacije.

Srpski fudbaler je zaradio isključenje posle ne tako oštrog faula nad Edenom Azarom na sredini igrališta, u porazu Junajteda na “Stamford bridžu” sa 3:1.

32-godišnji kapiten Junajteda će tako propustiti revanš meč polufinala Liga kupa sa Sanderlendom u sredu, kao i susrete u Premijer ligi, na domaćem terenu sa Kardifom, odnosno Stoukom na gostovanju.

Vidićevo odsustvo još jedan je veliki udarac za tim Dejvida Mojsa, koji posle poraza od Čelsija ima 14 bodova manje od vodećeg Arsenala u Premijer ligi. ‘Crveni đavoli’ imaju šest bodova manje od klubova koji se nalaze na mestima koja vode u Ligu šampiona sledeće sezone.

Najveći udarac zbog suspenzije za Vidića pretrpeće odbrana, koja je bila posebno ranjiva na poslednjim mečevima, pošto su fudbaleri Junajteda primili devet golova na pet prethodnih mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: