Venger: Kasorla opet na svom nivou

Arsenal je pogocima Santija Kasorle pobedio Fulam 2:0 i zadržao se na čelu Premijer lige, a menadžer ’tobdžija’ Arsen Venger pohvalio je Španca posle meča.

Izvor: SO

Nedelja, 19.01.2014.

09:11

Default images

"Kasorla je bio odsutan veoma dugo, imao je problema sa povredama i tek se sredinom decembra vratio na svoj uobičajeni nivo. Može da igra obema nogama i to ga čini vrlo opasnim. Veoma je kreativan, može da naškodi rivalu i pasom i završnim udarcem, pa je i te kako koristan u poslednjoj trećini terena“, kazao je francuski stručnjak.

Arsenal je prvi na tabeli sa 51 bodom, jedinim više od Mančester Sitija.

"Kontrolisali smo meč 90 minuta, malo smo monotono napadali u prvom poluvremenu, ali u nastavku smo podigli nivo igre i dali golove“, dodao je Venger.

Na kraju, Venger je rekao da Arsenal traži pojačanje u napadu posle povrede Volkota, ali da to ne znači da je tim iz Londona posebno zainteresovan za Mirka Vučinića, kako se pisalo prethodnih dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: