Riberi: Zaslužio sam Zlatnu loptu

Kristijano Ronaldo najveći je favorita za osvajanje Zlatne lopte, ali svoju šansu na ceremoniji u Cirihu vidi i Frank Riberi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.01.2014.

14:14

Default images

Sjajni Francuz, koji je bio najbolji igrač Bajerna prošle sezone, rekao je da bi on trebalo da dobije laskavo priznanje u ponedeljak.

Riberi je dodao da je on u 2013. godini osvojio sve najvažnije trofeje i da ne vidi logiku da neko osim njega dobije ovu nagradu.

Riberi je sa Bajernom u 2013. godini osvojio pet trofeja, Ronaldo nije osvojio ništa, a Mesi jeste Superkup Španije i titulu u Primeri.

„Prošla godina je bila moja najbolja godina, to je bila moja godina. Ne vidim logiku ako ja ne osvojim Zlatnu loptu“, rekao je Riberi.

„To je nešto o čemu sanjam, a u isto vreme sam uradio sve što je u mojoj moći na terenu. Takođe i van terena. Dao sam sev od sebe. Ne znam šta bih još mogao da uradim da osvojim Zlatnu loptu. Znam da se takmičim protiv dvojice sjajnih igrača, ali ja sam ove godine osvojio sve.“

Ceremonija dodele Zlatne lopte na programu je u ponedeljak u 18.30h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: