"Bogdanović igrao pod injekcijama"

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je Bogdan Bogdanović igrao povredjen i pod injekcijama u večerašnjoj pobedi protiv Budućnosti.

Izvor: B92

Nedelja, 15.12.2013.

21:33

Default images

Partizan je kao domaćin savladao Budućnost sa 72:65 u 12. kolu Jadranske lige i tako se izjednačio skor sa Crvenom zvezdom, koja je vodeća na tabeli.

"Bili smo potrošeni, ali smo imali iskustva iz Solnoka."

"Imali smo i jednu situaciju koju nismo objavili, Bogdanović se juče ozbiljno povredio na treningu u jednom duelu, dobio je spazam, ima bolove u ledjima i igrao je pod injekcijama, toliko nam je ova utakmica bila važna", rekao je Vujošević novinarima posle utakmice u Pioniru.

"Znali smo da će biti teška utakmica, kao što je i bila. Poštujemo Budućnost kao dobar sastav, koji je pažljivo selektiran godinama unazad. Možda se osetio izostanak Aleksandra Ćapina, ali imaju po dva ili više igrača na svakoj poziciji", kazao je trener crno-belih.

Vujošević je zahvalio svojim igračima, za koje je rekao da su "imali karakter i hrabrost" jer su igrali povredjeni i u bolovima.

Prema njegovim rečima, energija Partizanove publike je "odlično sredstvo za oporavak igrača".

Trener Budućnosti Igor Jovović rekao je da mu je žao što njegova ekipa nije uspela u završnici da pogodi slobodna bacanja i otvorene šuteve i da tako "zakomplikuje život Partizanu".

"Ostaje žal što nismo napravili iznenadjenje, ali idemo dalje, a Partizanu želim sve najbolje. Pokušali smo da iskoristimo zamor i emotivno pražnjenje iz duela sa Fenerbahčeom. Čitavu utakmicu smo praktično igrali u egalu, što nam je bio cilj, ali nismo uspeli da kontrolišemo dominaciju Partizana u skoku", rekao je Jovović.

Partizan će u sledećem susretu u četvrtak dočekati CSKA Moskvu u poslednjem kolu grupne faze Evrolige, dok će se u narednom kolu Jadranske lige sastati sa Cedevitom u Zagrebu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: