"CZ želi Novaka, ali imaće problem"

Trener Partizana NIS Duško Vujošević izjavio je da se Crvena zvezda Telekom uključila u trku za Jovanom Novakom i da se crveno-beli ponašaju “komotno“.

Izvor: B92

Utorak, 10.12.2013.

13:48

Default images

"Mi jesmo zainteresovani za Novaka, ali ovog momenta nije postignut sporazum o visini obeštećenja. Tu se uveliko uključila Crvena zvezda. Oni se tu dosta komotnije ponašaju i mogu da ispunjavaju uslove Vršca. Međutim, problem je što se igrač opredelio za Partizan, imaće problema iz Zvezde da ovo realizuju“, rekao je Vujošević.

"Kao da je cilj da Zvezda ima sparing partnera i da on bude drugi. Mi to ne prihvatamo, možda je to izgubljena stvar", dodao je Vujošević.

Dnevni list "Sport" preneo je da je zapelo oko toga što Vršac traži dvostruko veće obeštećenje nego na početku, a direktor Vrščana Jovica Mitrović u izjavi za B92 kaže da je klub raspoložen za dogovor sa Partizanom.

Trener Partizana ponovio je da je dovođenje Milenka Tepića odlično rešenje za poziciju plejmejkera.

“Računam da je to dobar izbor kada se njegova karijera našla u nekoj vrsti stagnacije. Pokušaće da se podigne velikim radom. Partizanu je apsolutno potrebno produženje klupe i igrač više. On poznaje sistem, zna da se stavi u funkciju tima. To je i za njega dobra opcija. Mnogo je to bolje nego da dolazi igrač kome bi to bila usputna stanica“, kaže Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

171 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: