Miha navijačima: Ostvarićemo cilj

Siniša Mihajlović rekao je da jedva čeka da sedne na klupu Sampdorije i poručio navijačima da je ubeđen da će klub obezbediti opstanak u Seriji A.

Izvor: B92

Sreda, 20.11.2013.

17:38

Default images

"Izvinjavam se svima što nisam mogao da odgovaram na lepe poruke koje ste mi slali. Od sutra (četvrtak) počinjemo novo iskustvo. Znam šta ovaj dres znači svima u klubu i ubeđen sam da ćemo zajedno ostvariti cilj. Napred Samdorija", napisao je Mihajlović na Fejsbuku, a prenose italijanski mediji.

Sampdorija će u četvrtak u Đenovi održati konferenciju za novinare na kojoj će Mihajlović biti predstavljen kao novi trener ekipe.

Mihajlović je od 1994. do 1998. godine nosio dres Samdorije, dok je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Bolonju, Kataniju i Fiorentinu. Posle 12 odigranih kola Sampdorija se nalazi na 18. mestu na tabeli sa devet osvojenih bodova.

Kao što je i najavljeno, pomoćnik Mihajloviću biće Nenad Sakić.

"Zdravo, prijatelji u Đenovi. Znam šta ovaj dres znači svima, siguran sam da ćemo zajedno ostvariti naše ciljeve. Napred Sampdorija", napisao je Sakić na svom Fejsbuk profilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: