Kadet Šaponjić vodi napad Partizana

Startni napadač Partizana u duelu sa ekipom Voždovca u 13. kolu Jelen Superlige mogao bi da bude kadet Ivan Šaponjić, piše Sportski žurnal.

Izvor: B92

Utorak, 19.11.2013.

10:20

Default images

'Crno-beli' su u sezonu ušli sa samo dvojicom klasičnih napadača, Kojićem i Fofanom, a njih dvojica su trenutno van tima, jedan zbog povrede, drugi zbog bolesti.

"U nedostatku napadača odlučili smo da Šaponjić do kraja jeseni bude uz prvi tim. Izuzetno je napredovao u poslednjih šest meseci," rekao je Rašović.

Lekar Partizana Ilija Rosić rekao je za Žurnal da su izgledi da Kojić i Fofana budu spremni za nedeljni meč izuzetno mali.

"Kojić ide na snimanje u petak ali će propustiti utakmicu, Fofana ide na skener, ima upalu plućne maramice," rekao je Rosić.

Rašović je svojevremeno na sličan način uveo u ekipu Teleoptika Aleksandra Mitrovića i jedan je od ljudi koji uvek veruju u 'đake Partizanove škole'.

"Pratimo sve igrače u našoj omladinskoj školi. Procenili smo da Šaponjić poseduje potencijal. Šaponjićeve karakteristike su slične Mitrovićevim ali trebalo bi imati u vidu da je on još uvek dete. Videćemo..." rekao je za Sportski žurnal trener 'crno-belih'.

Utakmica Voždovac - Partizan igra se u nedelju, a Šaponjić će biti u konkurenciji za tim.

Ivan Šaponjić je član kadetske ekipe 'crno-belih', rođen je 2. avgusta 1997. godine, za selekcije Srbije do 16 i 17 godina odigrao je pet utakmica i postigao tri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: