Nadal: Verujem Viktoru

Najbolje rangirani teniser sveta, Španac Rafael Nadal, rekao je da podržava Viktora Troickog i izrazio uverenje da će ga videti na ATP turnirima sledeće godine.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 05.11.2013.

21:10

Default images

Srpskom teniseru je Sud za sportsku arbitražu u Lozani samo smanjio suspenziju sa 18 na 12 meseci zbog odloženog odlaska na doping kontrolu na mastersu u Monte Karlu ranije ove godine.

"Znam da je Viktor dobar momak, verujem mu i nadam se da ću ga ponovo videti na Turu sledeće godine. Lekar koji je prihvatio da izvrši kontrolu sutradan, ako je to tako bilo, to je njegova velika greška. Ipak, neko je morao da donese odluku", rekao je Nadal u Londonu posle meča protiv zemljaka Davida Ferera na Masters kupu.

Troicki neće moći da igra za reprezentaciju Srbije u finalu Dejvis kupa protiv Česke, od 15. do 17. novembra u Beogradskoj areni, a nakon odluke Suda za sportsku arbitražu na teren će moći tek u julu 2014.

Ranije u toku dana Teniski savez Srbije nazvao je odluku "razočaravajućom i ponižavajućom", i zapitao Medjunarodnu tenisku federaciju "da li je Srbija zaslužila da se tako odnosi prema njenim istaknutim članovima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: